“Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Ειδικές Εκδόσεις 1966-2016” | Zoumboulakis Galleries
08/03/2016-26/03/2016

“Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Ειδικές Εκδόσεις 1966-2016”

“Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Ειδικές Εκδόσεις 1966-2016”

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη, από το 1966 που ανοίγει τον χώρο στην Κριεζώτου 7, εκτός από τη συστηματική προώθηση της Σύγχρονης Τέχνης –μέσω των εκθέσεων, προβάλλει το έργο των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών μέσα από τις ειδικές της εκδόσεις, χαρακτικά, λιθογραφίες, μεταξοτυπίες, giclée prints κ.λπ.

Στην έκθεση «Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Ειδικές Εκδόσεις 1966-2016», στον χώρο της Πλατείας Κολωνακίου, θα παρουσιαστούν μεταξοτυπίες καλλιτεχνών όπως των: Ακριθάκη, Ελύτη, Μόραλη, Νικολάου, Κοσμά & Κων/νου Ξενάκη, Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Τσαρούχη, Giorgio De Chirico, Sonia Delaunay, Miró, Pavlos, Niki de Saint Phalle, Takis και νεότερων συνεργατών της γκαλερί, αρκετές συλλεκτικής πλέον αξίας, που φέρουν την υπογραφή του καλλιτέχνη και ανατρέχουν στην ιστορία της Γκαλερί, στην πορεία του έργου των ίδιων των καλλιτεχνών αλλά και στην εξέλιξη των τεχνικών αναπαραγωγής έργων τέχνης.

Ο επισκέπτης της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να προσεγγίσει μια ποικιλία έργων μέσα από τις ενδιαφέρουσες αυτές τεχνικές αναπαραγωγής πρωτότυπων έργων.

Δελτίο Τύπου(download file)

ΈργαΈκθεσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.