15/03/2012-07/04/2012

Η Ακρόπολη, ο Μοναχός…

Η Ακρόπολη, ο Μοναχός…

“Η Ακρόπολη, ο Μοναχός και μερικά καινούργια έργα”

Ο Μανώλης Χάρος παρουσιάζει στη γκαλερί Ζουμπουλάκη τη νέα του έκθεση «Η Ακρόπολη, ο Μοναχός και μερικά καινούργια έργα». Πρόκειται για μια σειρά έργων, ζωγραφικά και τριών διαστάσεων, που έχουν δημιουργηθεί από το 2008 έως σήμερα.

Τα έργα αποτελούν μία ενότητα επιλεγμένη με περίσκεψη, μια ενότητα γραφής και σκέψης, και φέρουν τα σημάδια των καιρών. Σχολιάζουν την πραγματικότητά μας, διαλογίζονται και αποτελούν προσωπική πρόσκληση στον κάθε θεατή να περιηγηθεί στον εικαστικό τόπο του καλλιτέχνη.

Δελτίο Τύπου (download file)
Πρόσκληση

ΈργαΈκθεσης

THE ARTIST
Χάρος Μανώλης

Ο Μανώλης Χάρος γεννήθηκε στα Κύθηρα, το 1960. Σπούδασε στο Παρίσι, στην École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, και έκανε μεταπτυχιακό στην École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs. Έχει τιμηθεί με το γαλλικό εθνικό βραβείο Prix des Fondations και με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών.
Έχει εργαστεί ως προσκεκλημένος καλλιτέχνης στο πανεπιστήμιο Princeton ΗΠΑ, από όπου και ξεκίνησε την έρευνά του για τους Μύθους του Αισώπου, που ήταν το θέμα της μεγάλης του έκθεσης στο Μουσείο Μπενάκη το 2011.  Με πολλές ατομικές και ομαδικές εκ...

Έργα του ίδιου καλλιτέχνη
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.