Η Ακρόπολη, ο Μοναχός... | Zoumboulakis Galleries
15/03/2012-07/04/2012

Η Ακρόπολη, ο Μοναχός…

Η Ακρόπολη, ο Μοναχός…

“Η Ακρόπολη, ο Μοναχός και μερικά καινούργια έργα”

Ο Μανώλης Χάρος παρουσιάζει στη γκαλερί Ζουμπουλάκη τη νέα του έκθεση «Η Ακρόπολη, ο Μοναχός και μερικά καινούργια έργα». Πρόκειται για μια σειρά έργων, ζωγραφικά και τριών διαστάσεων, που έχουν δημιουργηθεί από το 2008 έως σήμερα.

Τα έργα αποτελούν μία ενότητα επιλεγμένη με περίσκεψη, μια ενότητα γραφής και σκέψης, και φέρουν τα σημάδια των καιρών. Σχολιάζουν την πραγματικότητά μας, διαλογίζονται και αποτελούν προσωπική πρόσκληση στον κάθε θεατή να περιηγηθεί στον εικαστικό τόπο του καλλιτέχνη.

Δελτίο Τύπου (download file)
Πρόσκληση

ΈργαΈκθεσης

THE ARTIST
Χάρος Μανώλης

Γεννήθηκε στα Κύθηρα το 1960, σπούδασε ζωγραφική και χαρακτική στο École Nationale des Beaux-Arts στο Παρίσι (1978-1982). Στη συνέχεια, συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές στην επικοινωνία εικόνας στο École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (1982-1983). Το 1981 είχε την πρώτη του ατομική έκθεση στην Αθήνα (Polyplano), ενώ το 1984 βραβεύτηκε για τα λιθογραφικά του έργα με το γαλλικό βραβείο Prix des Fondations (1984), ακολουθούμενο από το Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών για καλλιτέχνες κάτω των 40, το 1988. Ο Χάρος έχει πραγματοποιήσει περισσό...

Έργα του ίδιου καλλιτέχνη
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.