Μικρές Ζωγραφιές 2016 | Zoumboulakis Galleries
10/12/2016-07/01/2017

Μικρές Ζωγραφιές 2016

Μικρές Ζωγραφιές 2016

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση Μικρές Ζωγραφιές 2016. Η έκθεση, αφιερωμένη στα γλυκά, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της συνεργασίας ανάμεσα στους καλλιτέχνες της Γκαλερί με τον εξαιρετικό ζαχαροπλάστη Στέλιο Παρλιάρο και  φιλοξενεί «Γλυκά» έργα της εικαστικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης.

Επιθυμούμε μέσα από την παιχνιδιάρικη και τη δημιουργική συνύπαρξη της εικαστικής και της  ζαχαροπλαστικής τέχνης να παρουσιαστεί στο κοινό μια πλούσια ποικιλία από «ζαχαρωτά» έργα. Με την ελπίδα αυτά να συμβάλλουν ευχάριστα στην γιορτινή διάθεση όλων μας.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Ηώ Αγγελή, Γιώργος Αυγέρος, Γιάννης ΑδαμάκηςΔιαμαντής ΑϊδίνηςΒανέσσα ΑναστασοπούλουΜίλτος ΓκολέμαςΓιώργος ΓυπαράκηςΧρήστος ΚεχαγιόγλουΧάρης ΚοντοσφύρηςΑντώνης ΚυριακούληςΤζένη ΚωδωνίδουΝατάσσα ΠουλαντζάΣοφία ΠαπακώσταΣτέλιος ΠαρλιάροςΙωάννα ΡάλληΦίλιππος ΦωτιάδηςΜανώλης Χάρος.

Παράλληλα: Ο Σουηδός εικαστικός και χρόνια συνεργάτης της Γκαλερί Daniel Egneus θα παρουσιάσει τα έργα που φιλοτέχνησε με αφορμή το κλασικό έργο Ο Πέτρος και ο Λύκος και την Πρώτη Συναυλία του Αρκούδου Πάντινγκτον που θα παρουσιαστούν με τη συνοδεία των Μουσικών της Καμεράτα – Ορχήστρας Φίλων της Μουσικής  σε αφήγηση Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

ΈργαΈκθεσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.