Ο κήπος των παιδιών | Zoumboulakis Galleries
21/06/2012-30/06/2012

Ο κήπος των παιδιών

Ο κήπος των παιδιών

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη και το Νηπιαγωγείο της Σχολής Μωραΐτη παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση «Ο κήπος των παιδιών». Στη Γκαλερί θα στηθεί ένας πολύχρωμος και παιχνιδιάρικος κήπος γεμάτος από τα έργα των παιδιών του Νηπιαγωγείου και 9 καλλιτεχνών.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, Γιάννης Αδαμάκης, Διαμαντής Αϊδίνης, Χριστίνα Δάρρα, Χάρης Κοντοσφύρης, Τζένη Κωδωνίδου, Βένια Μπεχράκη, Αχιλλέας Παπακώστας, Φίλιππος Φωτιάδης, Μανώλης Χάρος, συνεργάστηκαν με τα παιδιά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, με στόχο την αναπαράσταση ενός κήπου των παιδιών.

«Ο κήπος των παιδιών» είναι μια βουτιά σε έναν φανταστικό κόσμο μέσα από το βλέμμα των παιδιών και των καλλιτεχνών. Περιλαμβάνει λουλούδια, λαχανικά, ζώα, αλλά και απεικονίσεις ονείρων, μύθους, παραμύθια, φόβους και ό,τι άλλο προκύψει στον νου σας.

Μια έκθεση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους!

Μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα αποδοθεί στους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς: Κέντρο της Γης και Anima- Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας Ζωής.

Δελτίο Τύπου (download file)
Πρόσκληση

ΈργαΈκθεσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.